En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en munis bedel politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın bapları kabil çatı eminği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve meselearetler kullanılır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı alelumum 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak Yangın Merdiveni Kapısı farklı modellerde üretilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok elan uygun ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen yangın kapısı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Report this wiki page